Trofaste kunder får sin belønning hos oss. Hvis du registrerer deg og bestiller levering via nettsiden, får du 300 bonuspoeng pr. kr. 1000,- du handler mat for. Poengene kan brukes som delbetaling neste gang du bestiller. Du kan også samle poeng fra flere bestillinger til senere bruk. Din bestilling kan endres så ofte du vil etter at du har påbegynt den inntil 3 dager før selskapet.

Restaurantmat på døra
Kreativ Catering leverer håndlaget mat av profesjonell restaurant-kvalitet til moderate priser. Vi leverer selskapsmat, lagd fra bunnen, med 1 - 10 retter til små og store arrangementer, komplette buffeter og lunsj- og overtidsmat til bedrifter og privat-personer. Naviger i vårt sortiment for å se menyer og priser og logg inn for å gjøre din bestilling. Vi håper du finner noe som passer dine gjester!

Selskapslokaler er vår hjemmebane
Uansett hvor ditt arrangement skal gjennomføres, er det stor sannsynlighet for at vi kjenner lokalene fra før. Vi er eneleverandør til en rekke selskapslokaler i Osloområdet og har besøkt de fleste andre mange ganger. Dermed kjenner vi stedene og vet hvordan kjøkkenet fungerer og hva som fins av utstyr. Dette gjør planleggingen mer effektiv.
 
Send en epost til Kreativ Catering Følg oss på Twitter Besøk vår side på Facebook
Bonuspoeng
Bonuspoeng
Hver gang du bestiller vil du motta bonuspoeng som utregnes som 3% av bestillingen.

100 bonuspoeng er verdt 10 kr.

Disse poengene kan brukes ved neste bestilling og trekkes da i fra sluttsummen.

Det står på denne siden hvor mange poeng du har og du kan da velge hvor mange av disse du ønsker å bruke ved bestilling.


Avventende bonuspoeng
Dette er poeng som er opptjent på dine ordre som ligger inne, men som ikke har blitt levert enda.
Når en ordre er levert så vil disse poengene være tilgjengelige for bruk i neste ordre.
VIKTIG INFORMASJON OG BETINGELSER
Kreativ catering
Revidert 15.september 2017

Våre betingelser:

Generelt:
En bestilling er ikke bindende før bekreftelse fra Kreativ Catering forligger.
Bestillingen er, etter bekreftelse fra Kreativ Catering, bindende for begge parter.
10% av ordregrunnlaget faktureres ved avbestilling senere enn 10 dager før selskapet og hele beløpet senere enn 5 dager før selskapet. Antallet bestilt er gjeldende 5 dager før selskapet og det er dessverre ikke mulig å redusere antall i ordren mindre enn 5 dager før selskapet. Maten vil bli levert til antallet som det betales for.

Middag
Fordi vi er opptatt av høy kvalitet leveres alle våre 3-8 retters middager med kokk(er).
Hvis det er færre enn 20 gjester tilkommer ett tillegg på kr. 2900,- for kokk.
Kokken tilbereder og anretter maten på servise stilt av kunden og er tilstede til middagen er gjennomført.
Når desserten er servert vil kokken normalt forlate stedet.
Kjøkkenet vil bli etterlatt i den stand det var ved ankomst.

Servering
Alle 3-8 retters middager som Kreativ Catering leverer krever at det er servitører tilstede.
Kreativ Catering stiller ikke med serveringspersonale.
Vi samarbeider med Restaurantdrift AS som kan levere dyktige servitører til deres selskap.
Restaurantdrift tar kr. 350,- ex.mva pr.time pr.servitør/450,- pr.time ex.mva for Hovmester. Minimum 5t. pr. servitør.
Kontakt Restaurantdrift på 90991199.

Alternativt kan dere stille dette selv og følgende krav må oppfylles; Serveringspersonalet skal ikke være av de spisende gjestene og man beregner 1 servitør pr 15 gjester ved sittende middag/servering ved bordet og 1 servitør pr 20 gjester ved buffèt/minglefest.

Dekketøy
Kreativ catering stiller ingen former for dekketøy og har kun fat som våre buffèter leveres på. Vi har derimot en gunstig avtale med Rentatent Partyservice. Kreativ Caterings kunder får 5% rabatt på all leie derfra. Se www.rentatent.no
Bestillingen gjøres direkte med Rent a Tent, oppgi at du er kunde hos Kreativ Catering.
Å leie komplett dekketøy vil sette prikken over i`en i selskapet. Vi anbefaler alle våre kunder å bestille dekketøy tilpasset menyen dere skal oppleve.

Henting av mat:
Påsmurt, tapas og fingermat kan hentes, ferdig anrettet og pyntet på porselensfat, fra våre lokaler i Ljabruveien 87. Ring 22614700 ved ankomst for kontakt med utleveringen, eller henvend deg på døren. Utlevering skjer i tidsrommet 10- 17 alle dager. Maten er pakket i spesialkasser, konstruert for å holde maten nedkjølt i opptil 3 timer, og meget stablevennlige. Kassene måler ca 90x50x30cm og man beregner ca 10 kuverter pr kasse. Vi anbefaler at maten står i romtemperatur i ca 30 min før servering for temperering.

Levering av mat:
Vi leverer på døren på bestilling og etter kapasitet. Eksakt leveringstidspunktet avtales før levering, men et ønsket tidsvindu skal alltid oppgis. Vi garanterer at maten er kunden i hende i god tid før selskapet. Det er en forutsetning at kunden er tilstede ved levering, hvis ikke vil maten bli etterlatt på leveringsadressen for kundens regning og risiko.
Ved leveringer i Oslo sentrum må lovlig parkering være tilgjengelig på leveringsadressen, ved mangel på dette må kunden selv være behjelpelig med å ta i mot maten på gateplan da våre sjåfører ikke har anledning til å gå ifra bilen uten parkeringsplass.
Normal utkjøring skjer mellom 10 -17 mandag-lørdag. Søndager har vi begrenset kapasitet til utkjøring, kontakt oss på telefon/epost ang. levering på søndager.
Levering koster 250,- /hverdag og 350,-/lørdager og søndager.

MERK: Vi kjører normalt ut i en 20 km radius fra Hauketo. Ved leveringer utover dette vurderes lengde og tidsforbruk og det tilkommer et ekstra leveringsgebyr.
Tidsforbruk regnes utifra kjøre- og leveringstid og tilsvarer 550,-/time ink mva.

Gratis porselen fra Kreativ catering:
I forbindelse med levering av tapas og fingermat leveres vår mat ferdig anrettet på porselensfat, fra figgjo og porsgrund, av høy kvalitet. Ved retur vil vi gjerne at fatene er frie for matrester og satt tilbake i kassene de kom i ved henting/tilbakelevering. Fordi det stilles høye krav til vask/hygiene er det ikke tillat for privatpersoner å vaske vårt porselen. Dette må vaskes i vårt anlegg. Derfor ber vi dere om å kun tørke av evnt matrester, men ellers la porselenet være.

Henting/tilbakelevering av lånt porselen:
Porselenet som lånes ut, gratis, fra Kreativ Catering må returneres en av påfølgende 5 virkedager mellom 7-17. Ved tilbakelevering- ring 22614700 for kontakt med personalet. Kreativ Catering tilbyr henting av brukt porselen, mot kr 450,- mandag – fredag. Overleie er kr 400,-/påbegynte døgn.

Betaling:
Vi utsteder kun faktura til adresse/epostadresse oppgitt av kunden. Adressen må være oppgitt i forkant av levering eller henting av tapas for at maten skal bli utlevert. Faktura har 10 dagers betalingsfrist.
Det belastes ett fakturagebyr på kr. 65,- pr. bestilling.
Vi aksepterer dessverre ingen andre betalingsmåter.

Bonuspoeng:
Bonuspoengene har ingen utløpsdato, og kan brukes når det måtte ønskes.
Kreativ Catering kan når som helst gjøre om på vilkårene for bruk av bonuspoeng, med en minste utløpsdato på poengene på 6mnd fra kunden har fått beskjed om endringen.
Poengene kan kun benyttes som delbetaling/betaling av mat fra Kreativ Catering. Ved opphør av bonusordningen har poengene ingen verdi.

KLAGE:
Dersom man ønsker å klage på produkter levert fra Kreativ catering, skal det gjøres umiddelbart ved levering eller senest 3 timer etter levering. Henvendelser kan gjøres på telefon 22614700/99528984 i vår åpningstid 09 – 17 og frem til kl 19 eller pr epost. En epost med tidsmerking vil bli ansett som en henvendelse i tide. Alternativt kan man ringe sjåføren, telefonnr oppgis på stedet.
Kreativ catering tar ikke ansvar for behandling og lagring av leverte produkter etter avhending og evnt feillagring eller skjødesløs håndtering står for kundens regning.

FORCE MAJEURE:
Kreativ catering kan ikke bære ansvar for forhold som ikke er eller kunne vært kontrollert på forhånd. Det kan ikke stilles erstatningskrav eller påberopes rabattering som følge av uforutsette hendelser og eventuelle problemer som måtte oppstå og forhindre produksjon, levering og lignende.
Situasjoner som kan oppstå er f.eks trafikkrelaterte problemer, strømbrudd ved utomhus anlegg, tyveri av eiendom og lignende.

Kreativ catering håper din bestilling faller i smak og ønsker deg velkommen igjen også neste gang!
Produktdetaljer
Feilmelding
Slette ordre ?
Endring av ordre
Du har 0 ordre liggende inne
Hvis du ønsker å endre eller legge til på en tidligere ordre så velger du endre fra ordre oversikten.
Vintips
Bonuspoeng
Hver gang du bestiller vil du motta bonuspoeng som utregnes som 3% av bestillingen.

100 bonuspoeng er verdt 10 kr.

Disse poengene kan brukes ved neste bestilling og trekkes da i fra sluttsummen.

Det står på denne siden hvor mange poeng du har og du kan da velge hvor mange av disse du ønsker å bruke ved bestilling.


Avventende bonuspoeng
Dette er poeng som er opptjent på dine ordre som ligger inne, men som ikke har blitt levert enda.
Når en ordre er levert så vil disse poengene være tilgjengelige for bruk i neste ordre.